RT DETAILING

Dugogodišnja ljubav prema automobilima odvela nas je u svijet auto detailinga i 2017 godine nastala je tvrtka RT Detailing.

RT detailing je tvrtka koja se bavi detailingom , restauracijama, popravcima različitih stupnjeva oštećenja te raznim preradama na karoserijama vozila. Iz široke ponude usluga koje nudimo te kao novost u našoj regiji izdvojili bi moto detailing i keramičke premaze karoserija proizvođača Ultracoat za koje smo certificirani te dajemo garanciju od 5 godina. Kako bi udovoljili zahtjevima novih tehnologija auto i moto industrije uvijek nastojimo biti u trendu koristeći najmoderniju profesionalnu opremu, alate i tehnologiju. Vođeni dugogodišnjim iskustvom svakom vozilu bez obzira na marku, model ili vrijednost pristupamo sa najvećom mogućom pažnjom te brigom o detaljima.

Pogledajte naše radove na Face-u.

2XTREME

Želja za nešto više…

2XTREME je tvrtka koja je zaokružila našu ponudu. Otvorili smo prvu trgovinu premium autokozmetike u Osijeku i regiji. Uz fizičku trgovinu našu ponudu možete pogledati i na adresi www.autokozmetika.hr. U ponudi imamo sve potrebno za pravilnu njegu vašeg metalnog ljubimca, a sa savjetima i edukacijom pomoći ćemo Vam pri odabiru proizvoda koji će najbolje zaštititi i produžiti sjaj vašeg vozila.